Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις & Ιδιώτες σε Ιδιαίτερα Ανταγωνιστικές Τιμές!

Entaxis PC LTD

Το γραφείο μας -το οποίο λειτουργεί από το 1992- στελεχώνεται από αξιόπιστους, εξειδικευμένους ανά κλάδο εσωτερικούς συνεργάτες , προσηλωμένους στην διασφάλιση των συμφερόντων σας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, φροντίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές , προσαρμοσμένες στην οικονομικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το λογιστικό γραφείο μας, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, από την τακτοποίηση της φορολογικής σας δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων φοροτεχνικών λύσεων ή την διαμεσολάβηση μας για διευθέτηση οικονομικών/εργατικών θεμάτων και επίλυση αντιδικιών. Η πολύχρονη εμπειρία μας εγγυάται την πλήρη κάλυψη κάθε σας ανάγκης.

Τηλεφωνήστε μας: 22210 20406

“Το να επιλέγεις σωστά όταν διαθέτεις πλήρη στοιχεία, δεδομένα και γνώση, δεν είναι ηγεσία, είναι λογιστική!” – Dee Hock

Στα πλαίσια καλύτερης εξυπηρέτησης και διευκόλυνσης των πελατών μας, αναλαμβάνουμε την παραλαβή & την παράδοση των τιμολογίων -από και προς την επιχείρηση σας- για την ενημέρωση των βιβλίων με την χρήση των λογιστικών μας προγραμμάτων, καθώς και την διεκπεραίωση κάθε είδους εξωτερικών εργασιών στις δημόσιες υπηρεσίες (ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Επιμελητήρια, κτλ)

Περιοχές

Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να πετύχουν

Γραφείο Χαλκίδας:

Χαραλάμπους 11, 34100 Χαλκίδα
22210-20406, 6978004527 & 6948049555

Γραφείο Αθήνας:

Πύργος Αθηνών
6978004527 & 6948049555

Η Ομάδα Μας

Γνωρίστε την ομάδα μας

Ραφιός Βαγγέλης

Λογιστικός & Φορολογικός Σύμβουλος

Ραφιού Δήμητρα

Λογιστικός & Φορολογικός Σύμβουλος

Αντώνης Χαραλάμπους

Τεχνική Υποστήριξη & Web Design